Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuuston seuraava kokous keskiviikkona 14.3.2018 klo 17.00 Monitoimikeskus Sillassa (tila: Ilves)

Hämeenkyrön nuorisovaltuusto on kunnassa aktiivisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuoria edustava virallinen toimielin. Nuorisovaltuusto on toiminut Hämeenkyrössä vuoden 1996 syksystä lähtien. Sen toimikausi on syksystä syksyyn ja se koostuu 10-15 eri ikäisestä nuoresta. Jokainen hämeenkyröläinen nuori on tervetullut mukaan nuorisovaltuuston toimintaan.

Nuorisopalveluiden alaisuudessa toimiva nuorisovaltuusto ottaa kantaa nuoria koskeviin asioihin, järjestää tapahtumia sekä huolehtii nuorten äänen kuulumisesta kunnan päätöksenteossa. Linkkinä nuorten ja nuorisovaltuuston välillä toimivat tilit Facebookissa ja Instagramissa, nuorisovaltuuston sähköpostiosoite ja niin kutsuttu puskaradio.

Nuorisovaltuustolla on valitsemansa edustajat läsnäolo- ja puheoikeudella sekä kunnanvaltuuston että sivistyslautakunnan kokouksissa. Lisäksi nuorisovaltuusto vaikuttaa tarpeen mukaan erilaisissa työryhmissä sekä ottaa aktiivisesti kantaa eri toimielimissä tehtäviin nuoria koskeviin päätöksiin.

Esittelijöinä ja tukihenkilöinä nuorisovaltuustolla toimivat nuoriso-ohjaaja yhdessä liikunta- ja nuorisopäällikön kanssa sekä Yhteiskoulun opettaja.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita, ota yhteyttä Hämeenkyrön nuorisovaltuustoon Nuorisovaltuusto@hameenkyro.fi tai käy Instagram ja Facebook-sivuilla!

Nuorisovaltuuston jäsenet kaudella 2017-2018:

Simo Linnainmaa, puheenjohtaja, kunnanvaltuuston edustaja

Janne Keso, varapuheenjohtaja

Milla Osara, sihteeri, LAPE- edustaja

Viljo Ylirautalahti, sivistyslautakunnan edustaja, kunnanvaltuuston varaedustaja

Toni Fagerström, sivistyslautakunnan varaedustaja

Juuso Kuustie, Instagram-vastaava

Erica Beresford, jäsen

Luukas Widenoja, jäsen

Hämeenkyrön nuorisovaltuusto Facebookissa

Hämeenkyrön nuorisovaltuusto Instagramissa

Tiedostot