Kirjasto

Hämeenkyrön kirjaston syntyvuodeksi lasketaan 1850, jolloin Yrjo-Sakari Yrjö-Koskinen perusti yhdessä isänsä rovasti Jaakko Forsmanin kanssa pitäjänkirjaston Hämeenkyröön.


AJANKOHTAISTA

Juhannusviikon poikkeavat aukioloajat:
Torstai 21.6. klo 8-15 (itsepalveluaika 8-10)
22.-24.6. suljettu

HUOM! HUOM!
Kirjastoauto on poissa liikenteestä 12.4.-13.8 välisen ajan. Autossa varattuna ollutta aineistoa voi noutaa tänä aikana pääkirjastosta ja auton aineistoa voi palauttaa pääkirjastoon, kirjaston ollessa suljettuna pääoven palautuslaatikkoon.
Muistathan, että aineistoa voi uusia PIKI-verkkokirjastossa tai soittamalla kirjastoon p. 050 3904211.

Satutuokiot keskiviikkoisin klo 9. Satuikäiset tervetuloa! Kevään viimeinen satutuokio 30.5. Tuokiot jatkuvat kesätauon jälkeen jälleen syyskuussa.
Aamukahvit kirjastossa tiistaisin klo 9. Tervetuloa keskustelemaan kaiken maailman asioista kahvikupposen äärelle. Kevään viimeinen tiistaikahvi 29.5. Kahvit jatkuvat kesätauon jälkeen syyskuussa.
Kirjaston Ystävien lukupiiri kuukauden toinen torstai klo 19. Seuraava lukupiiri on kesätauon jälkeen 9.8.

LUKUNEUVOJA KIRJASTOSSA
Etkö keksi, mitä lukisit seuraavaksi? Anna lukuneuvojan auttaa! Kirjaston uudessa palvelussa lukuneuvoja tekee sinulle kirjalistan toiveidesi perusteella. Vaihtoehtoisesti sinulle kerätään kymmenen kirjan kirjakassi. Voit täyttää toivelomakkeen kirjastossa tai kirjaston verkkosivuilla. Pääset lomakkeeseen tästä. Palvelu toimii myös kirjastoautossa.

Kirjastossa on nyt lainattavana kolme Kokio-merkkistä sopraanoukulelea. Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainan voi uusia, jos ukulelesta ei ole varauksia. Emme lainaa ukuleleja seutulainaksi.


KIRJASTON ITSEPALVELUKÄYTTÖ
Avaamme päivittäin, lauantaita lukuun ottamatta, jo klo 8.00, jolloin kaksi ensimmäistä tuntia on ITSEPALVELUKÄYTTÖÄ. Tällöin voit tulla kirjastoon:
- lukemaan kirjoja ja lehtiä
- palauttamaan ja lainaamaan aineistoa automaatilla
- hakemaan varauksesi noutohyllystä ja lainaamaan sen automaatilla
- käyttämään tietokonetta
ASIAKASPALVELU ALKAA KLO 10.00