Kirjasto

Hämeenkyrön kirjaston syntyvuodeksi lasketaan 1850, jolloin Yrjo-Sakari Yrjö-Koskinen perusti yhdessä isänsä rovasti Jaakko Forsmanin kanssa pitäjänkirjaston Hämeenkyröön.

Lainaustoimisto, uusinnat ja tiedustelut p. 050 3904211

AJANKOHTAISTA

MIKÄ INNOSTAA SINUT TULEMAAN KIRJASTOON, ENTÄ NAAPURISI?
Olemme hakemassa hankerahaa kirjaston toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Yksi suunnittelemistamme hankkeista on työnimeltään "Kohtauspaikkana kirjasto"

Hankkeen keskeisinä tavoitteina on:
- kirjaston tarjoamien monipuolisten mahdollisuuksien kirkastaminen kuntalaisille
- kirjaston kehittäminen kuntalaisten yhteiseksi kohtauspaikaksi niin erilaisten tapahtumien äärellä kuin osana tavallista arkielämää
Hankkeen lisäideointia varten järjestämme kirjastossa tiistaina 24.10. klo 17.30 vapaamuotoiset ideointi-iltakahveet, joihin toivomme kuntalaisia ja eri yhdistysten edustajia paikalle.
TULKAA KERTOMAAN MIKÄ ON TEILLE KIRJASTON VETOVOIMATEKIJÄ TAI MIKÄ VOISI OLLA SELLAINEN.

Huom!Kirjastoauto liikennöi viikolla 41 (9.-13.10.) ainoastaan keskiviikkona 11.10. ja perjantaina 13.10.
Viikolla 42 16.-20.10. kirjastoauto viettää syyslomaa.
Erääntyvät lainat voi uusia Piki-verkkokirjaston kautta tai soittamalla kirjastoon p. 050 3904211

Satutunnit keskiviikkoisin klo 9. Ensimmäinen syksyn tuokio 6.9.17
Tiistain aamukahvit jatkuvat. Tervetuloa klo 9 keskustelemaan kaiken maailman asioista kahvikupposen äärelle. Aloitamme 5.9.17

LUKUNEUVOJA ALOITTAA KIRJASTOSSA
Etkö keksi, mitä lukisit seuraavaksi? Anna lukuneuvojan auttaa! Kirjaston uudessa palvelussa lukuneuvoja tekee sinulle kirjalistan toiveidesi perusteella. Vaihtoehtoisesti sinulle kerätään kymmenen kirjan kirjakassi. Voit täyttää toivelomakkeen kirjastossa tai kirjaston verkkosivuilla. Pääset lomakkeeseen tästä. Palvelu toimii myös kirjastoautossa.

Kirjastossa on nyt lainattavana kolme Kokio-merkkistä sopraanoukulelea. Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainan voi uusia, jos ukulelesta ei ole varauksia. Emme lainaa ukuleleja seutulainaksi.


KIRJASTON ITSEPALVELUKÄYTTÖ
Avaamme päivittäin, lauantaita lukuun ottamatta, jo klo 8.00, jolloin kaksi ensimmäistä tuntia on ITSEPALVELUKÄYTTÖÄ. Tällöin voit tulla kirjastoon:
- lukemaan kirjoja ja lehtiä
- palauttamaan ja lainaamaan aineistoa automaatilla
- hakemaan varauksesi noutohyllystä ja lainaamaan sen automaatilla
- käyttämään tietokonetta
ASIAKASPALVELU ALKAA KLO 10.00

Kuvat