Kirjasto

Hämeenkyrön kirjaston syntyvuodeksi lasketaan 1850, jolloin Yrjo-Sakari Yrjö-Koskinen perusti yhdessä isänsä rovasti Jaakko Forsmanin kanssa pitäjänkirjaston Hämeenkyröön.

Lainaustoimisto, uusinnat ja tiedustelut p. 050 3904211

AJANKOHTAISTA


Olemme vapun aikaan avoinna seuraavasti:
la 29.4. 10-15, su 30.4. suljettu
ma 1.5. suljettu

Kirjakahvilassa 29.4.17 vieraana Jussi K. Niinenmaa. Lisätietoa tästä.

KIRJASTO ON SULJETTU PERJANTAINA 5.5. HENKILÖKUNNAN KOULUTUSPÄIVÄN JOHDOSTA.

Kirjastossa on nyt lainattavana kolme Kokio-merkkistä sopraanoukulelea. Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainan voi uusia, jos ukulelesta ei ole varauksia. Emme lainaa ukuleleja seutulainaksi.

PIKI-verkkokirjastossa on meneillään Beatles Happening-lippuarvonta, jossa voittoina kaksi lippua 7.-9.4. Tampere-talossa järjestettävään tapahtumaan.

Kirjaston maksuissa muutoksia vuoden 2017 alusta lähtien:
Kirjaston omasta aineistosta tehtävien varausten varausmaksu poistuu. Noutamatta jääneestä varauksesta peritään 1 euron maksu. Seutuvarauksista peritään edelleen 2 euron maksu.
Myöhästymismaksut nousevat 15 sentistä 20 senttiin/laina/kalenteripäivä. Lasten- ja nuorten osastojen aineistosta ei edelleenkään peritä päivittäistä myöhästymismaksua, ainoastaan 1 euron maksu myöhästymismuistutuksesta, joka lähtee asiakkaalle viikon päästä eräpäivästä.
Kaukopalvelun tilausmaksu nousee 3 eurosta 4 euroon

KIRJASTON SISÄÄNKÄYNTI ON SIIRTYNYT PÄÄOVELLE
Monitoimikeskus Sillan sisäpiha ja parkkipaikka on avattu. Sisäpihalla sijaitsee kirjaston pääovi ja auton saa nyt parkkiin Kyrönsarventien varrella olevalle parkkipaikalle. Kirjaston pääovella sijaitsee myös palautusluukku, johon voi palauttaa aineistoa kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella. Kirjastoon ja parkkipaikalle on viitoitus Kyrönsarventieltä.


KIRJASTON ITSEPALVELUKÄYTTÖ
Avaamme päivittäin, lauantaita lukuun ottamatta, jo klo 9.00, jolloin ensimmäinen tunti on ITSEPALVELUKÄYTTÖÄ. Tällöin voit tulla kirjastoon:
- lukemaan kirjoja ja lehtiä
- palauttamaan ja lainaamaan aineistoa automaatilla
- hakemaan varauksesi noutohyllystä ja lainaamaan sen automaatilla
- käyttämään tietokonetta
ASIAKASPALVELU ALKAA KLO 10.00