Harrastus haussa?

Sivustolle on kerätty Hämeenkyröläisiä toimijoita ja tahoja, joiden toimintaan voit lähteä mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä ja löydä uusi harrastus!

Oletko itse mukana toiminnassa, johon nuoret voivat ottaa osaa ja haluat ilmoittaa sen mukaan tälle harrastekartalle? Tai ovatko tahosi yhteystiedot muuttuneet tai puutteelliset?
Ota yhteyttä:
Nuoriso-ohjaaja Elina Vähäsalo
p. 040 133 1287 tai elina.vahasalo@hameenkyro.fi

Avantouinti

 • Hämeenkyrön Talviuimarit
  Timinsaarentie 144, 39200 Kyröskoski. Puhelinnumero 044-5400882. Sähköposti: info@hameenkyrontalviuimarit.fi. Meillä on Kauhtuan rannassa mainio paikka harrastaa talviuintia loka-huhtikuussa 4 kertaa viikossa nauttien myös jatkuvalämmitteisestä saunasta sekä savusaunan löylyistä.Kesäaikana olemme keskiviikkoisin auki. Vuokraamme myös takkatupaa ja saunoja.

Kalastus

 • Kyröskala ry
  sähköposti: posti@kyroskala.fi. Puhelinnumero 050 3234968. Kyröskala on Hämeenkyrön ja Ikaalisten alueella toimiva kalastusseura, joka on perustettu jo vuonna 1952, jäseniä on n 320. Seurallamme on tällä hetkellä vuokralla vaatimaton mökki Taivassalossa meren rannalla lähellä Kustavia. Mökkiä voi jokainen täysi-ikäinen seuran jäsen vuokrata. Vuona 2015 jäsenmaksu aikuisjäseneltä on 20 € vuosi. Kyröskala järjestää useita eri kilpailutapahtumia vuoden aikana ja seuranjäsenille kalastusretkiä.

Kotiseututyö

 • Hämeenkyrön-Seura ry
  Olemme myös Facebookissa: Hämeenkyrö-Seura ry. Paikallishistorian ja –kulttuurin tallentaminen on yksi Hämeenkyrö-Seuran tavoitteista samoin kuin asukkaiden kotiseutu-tuntemuksen lisääminen. Hämeenkyrö-Seuran toiminnan rungon muodostavat perinteiset kotiseututapahtumat ja -kulttuurimuodot, kuten Juhannusaaton lipunnosto Kurjenmäellä, opastettu kävelykierros Tapahtumien yössä, kotiseuturetki sekä Kyrön Joulun tuottaminen. Hämeenkyrö-seura myös vuokraa Myllykolun kesäteatteria sekä pitää huolen rakennusten kunnosta. Tapahtumista tiedotetaan nettisivuillamme sekä Facebookissa. Hämeenkyrö-Seura tukee kotiseututyössä ansioituneita ja kotiseudun hyväksi toimineita nuoria ja koululaisia sekä peruskoulussa että toisella asteella myöntämällä stipendejä, peruskoulun yläluokkien oppilaille enintään yhden 50 euron stipendin sekä toisen asteen hämeenkyröläisille oppilaille enintään yhden 100 euron stipendin. Antti Raipalan rahastosta voidaan hakemuksesta myöntää kertaluonteisia avustuksia hämeenkyröläisille yhdistyksille, yksityisille tai muille tahoille, jotka tekevät vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa.

Luonto

 • Kyrön Luonto ry
  c/o pj Jussi Viitala. Rantakulmantie 5, 39100 Hämeenkyrö. Puhelinnumero 050 4098349. Sähköposti: kyron.luonto@gmail.com. Facebook: Kyrön Luonto. Kyrön Luonto on toiminut jo 35 vuotta Hämeenkyrön luonnonharrastuksen ja ympäristönsuojelun alueella. Se seuraa tämän alan asioita ja kerää tietämystä sekä järjestää vuosittain retkiä, tapahtumia ja muuta toiminta-alueeseensa liittyvää. Yhdistyksen kokoukset ovat avoimia eikä tapahtumiin ole yleensä ilmoittautumista tai maksuja. Niistä tiedotetaan paikallislehdistössä. Kyrön Luontoon kuuluu kaikenikäisiä luonnosta kiinnostuneita.

Palokuntatoiminta

 • Kyröskosken VPK
  Jaakontie 5, 39200 Kyröskoski. Puhelinnumero 044 0633961. Sähköposti esa.jarvenpaa@luukku.com. Olemme myös facebookissa. Toiminta perinteistä palokuntatoimintaa: nuoriso-, nais-, hälytys-, veteraani- ja vesisukellustoimintaa.

Ratsastus

 • Tallitiimi ry
  Yhteyshenkilö Sirkka Veneskoski-Mikkonen. Puhelinnumero 040 517 5780. Sähköposti: info@tallitiimi.fi

Teatteri

 • Hämeenkyrön Näytelmäseura ry
  Sähköposti: info@hanase.fi. Puhelinnumero 050 303 2131. Hämeenkyrön Näytelmäseuran toiminnan tarkoituksena on harjoittaa näytelmätoimintaa sekä edistää teatterin harrastusta paikkakunnalla. Seuramme nuorten ryhmä kantaa työnimeä Raamariihi. Raamariihen toiminta on hyvin vapaamuotoista mutta ammattimaisesti ohjattua eli oikeaan suuntaan potkittua. Oli sitten kiinnostuksesi näyttämöllä tai kulisseissa täällä tunnet olevasi kotona!

Urheiluseurat

 • Brutal Force Ry
  Sähköposti: brutal@live.fi Facebook : https://www.facebook.com/groups/brutalforce/. Seura toimii frisbeegolfin parissa Hämeenkyrössä ja seura on perustettu 2009. Kotiratana toimii Pappilanmetsän frisbeegolf rata. Opastamme mielellään uusia harrastajia lajiin,ikään ja sukupuoleen katsomatta. Järjestämme viikkokisoja kesäisin ja talvisin harrastamme myös,ulkona sekä sisätiloissa. Aktiiviset jäsenemme kiertävät pitkin Suomen maata kisaamassa ja teemme seuran jäsenien kanssa pelireissuja. Brutal Force Ry on Suomen frisbeeliiton jäsenseura (SFL) http://frisbeegolfliitto.fi/liitto-ja-seurat/jasenseurat/
 • Hämeenkyrön Hokkarit ry
  Valmennuspäällikkö: Kristian Ketola. Puhelinnumero 040 594 7487. Sähköposti: kristian.ketola@gmail.com. Hämeenkyrön Hokkarit on vuonna 1978 perustettu, jääkiekkoon keskittynyt urheiluseura, joka järjestää toimintaa lasten kiekkokoulusta aikuisten harrastejoukkueisiin. Joukkueita seurassa on 7-vuotiaista ylöspäin edustuksen noustessa kaudeksi 2015-2016 II-divisioonaan.
 • Kyrön Kieppi Ry
  Sähköposti: ulrikarissanen@gmail.com. Kyrön kieppi on seura jossa tarjolla jumppaa pienestä pitäen vauvasta -vaariin. Ne sisältävät liikunnariemua ja hauskanpitoa erilaisia välineitä hyödyntäen. Paras repepti oppimiseen; Iloinen ja Avoin mieli, siitä syntyy parempi kehon kieli
 • Kyröskosken Kiskojat
  Yhteyshenkilö: Sakari Hakala. Puhelinnumero 050-3576899. Sähköposti: sakari.hakala@gmail.com. Harraste koripalloa kaikille pelaajille (noin) yläasteikäisistä ylöspäin.
 • Kyröskosken Ponsi ry
  Yhteyshenkilö: Anne-Maria Ahola (sihteeri). Puhelinnumero 0451481400. Sähköposti: anneahola77@gmail.com. Seurassamme toimii Yleisurheilu ja salibandya 04-05 syntyneet, 02-03 syntyneet ,00-01 syntyneet pelaavat piirisarjaa. miehet pelaavat 3 divarissa ja naistenjoukkue alotti keväällä 2015 . syksyllä 2015 aloittaa 06-07 ja 08-09 syntyneille uusi joukkue.