Tietosaitti

Tietosaitti on nuorille suunnattu palvelu, jossa voit kysyä esimerkiksi kouluun, kotiin, työllistymiseen, terveydenhoitoon tai vapaa-aikaan liittyviä asioita. Kysy mitä vain, me vastaamme mielellämme. Kysymyksiin vastaavat eri alojen asiantuntijat ja saat vastauksen viimeistään viikon kuluessa.
Kysymykset vastauksineen tulevat kaikkien näkyville tällä palstalla, mutta niitä muokataan siten että kysyjää ei voida tunnistaa.
Kysyminen on luottamuksellista eikä se maksa mitään.

Jätä kysymyksesi oikealla alakulmassa näkyvän Jätä viesti-painikkeen kautta. Viestiohjelma vaatii kirjoittamaan jotain sekä nimi- että sähköpostiosoiteruutuun, mutta voit kirjoittaa vaikka "Kysyjä" ja osoite@joku.com.

Vastauksen kysymykseesi saat kahdella tavalla

  • Mikäli jätät kysymyksesi "feikkiosoitteella", tulee kysymyksesi viikon kuluessa näkyviin tälle sivustolle vastauksen kanssa.
  • Mikäli jätät oikean sähköpostiosoitteesi, saat vastauksen myös henkilökohtaisesti sähköpostiisi. Voit myös kirjoittaa kysymyksen yhteyteen, ettet halua kysymystä ja vastausta julkaistavan tällä palstalla.Kysymykset ja vastaukset julkaistaan tähän alle