Ajankohtaista/Ilmoitustaulu

***************************************************************************

Uusi lukuvuosi alkaa to 9.8.2018.

Kaikki oppilaat tulevat kouluun klo 8.30.

To 9.8. ja pe 10.8. kaikkien oppilaiden koulupäivä alkaa klo 8.30

ja päättyy klo 12.35.

Viikosta 33 lähtien noudatetaan normaalia lukujärjestyksen mukaista aikataulua.

Jos oppilas ei tule kouluun ensimmäisenä koulupäivänä, on siitä ilmoitettava koulun rehtorille timo.makela@hameenkyro.fi tai kansliaan kirsi.kankaanranta@hameenkyro.fi

Ruoka-aineallergioista on toimitettava lääkärintodistus (laktoosiallergiasta ei tarvita lääkärintodistusta -> kouluruoka on aina laktoositonta). Oppilas toimittaa lääkärintodistuksen opettajalla ja opettaja vie sen koulun keittiölle. Koululla on tarjolla kasvisruokaa joka päivä kaikille kasvisruokavaliota noudattaville. Erityisruokavalioista löytyy tiedote osoitteesta http://www.hameenkyro.fi/palvelut/asuminen-ja-ymparisto/siivous-ja-ruokapalvelut/

Koulukuljetuksessa olevien oppilaiden kuljetusaikataulut (koulu alkaa/päättyy) näkyvät Wilmassa

(Lomakkeet -> A Alakoulu opiskelijan profiilisivu huoltaja). Jos tietoja ei näy ja oppilas kuuluu koulukuljetuksen piiriin, ole yhteydessä koulun kansliaan 044 486 0027.

Tarkempia kuljetusaikatauluja voi tiedustella Juha Hämäläiseltä p. 0400 235 078 (taksit). Linja-autojen aikataulut näkyvät Länsilinjojen verkkosivuilla http://www.lansilinjat.fi/aikataulut_ja_hinnat/34938 . Tiedustelut aikaisintaan ti 7.8. iltapäivällä.

Bussikortit jaetaan ensimmäisenä koulupäivänä. Kuljetusoppilaat pääsevät aamulla kouluun ilman bussikorttia.

Hyvää alkavaa lukuvuotta!

*****************************************************************************

Länsilinjojen koululaisnäyttölippuohjeet 2018-2019

Tervetuloa koulumatkalle! Yhdessä koulujen kanssa sovitun näyttölippujärjestelmän myötä koulumatkat on tehty Sinulle mahdollisimman helpoiksi. Järjestelmän toimivuus vaatii kuiten-kin yhteisten pelisääntöjen noudattamista. Noudata aina alla olevia ohjeita, niin bussimatkasi sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

Koululaisnäyttölippu on henkilökohtainen. Lippu on aina esitettävä kuljettajalle matkan alka-essa, jo ensimmäisestä koulupäivästä alkaen. Jos näyttölippua ei esitetä, kuljettaja on velvol-linen perimään matkasta voimassaolevan taksan mukaisen maksun.

Näyttölippu oikeuttaa koulupäivinä edestakaiseen matkaan kotipysäkiltä koulun alkamis- tai päättymispaikkaan. Koska koulun pysäkiltä nousee bussiin usein suuri määrä oppilaita, vain jokaisen oppilaan rauhallinen käyttäytyminen takaa kaikkien turvallisuuden.

Koulumatkan tulee olla yhtäjaksoinen. Mikäli koulumatkasi on jostakin syystä poikkeukselli-nen, esitä kuljettajalle tätä koskeva koulun leimalla varustettu todistus. Ilman tätä erillistä todistusta näyttölipulla ei voi nousta bussiin muilta kuin kotipysäkiltä tai koulun päätty-mispaikan pysäkiltä.

Kadonneen tai vaurioituneen lipun tilalle voi saada uuden lipun. Uusi lippu tilataan koulun kanslian kautta Länsilinjoilta. Kansliasta saa väliaikaiset liput siksi aikaa, kunnes uusi lippu on toimitettu. Uuden lipun lunastamisesta peritään postitus- ja käsittelykulut 7,00 euroa.

Lippujen väärinkäyttötilanteet sekä ilkivalta-asiat linja-autoissa hoidetaan yhteistyössä koulun kanssa.

Hyvää uutta lukuvuotta ja turvallisia koulumatkoja!

LÄNSILINJAT OY

*****************************************************************************

Kuvat

  • Taideteos vielä peiteltynä.
  • Liisa Hietasen taideteos Mimosa.
  • Pöytäkattaukset.
  • Osmo Rauhalan taideteos "Alussa oli sana".