Avoin varhaiskasvatustoiminta

Hämeenkyrön varhaiskasvatuksessa toteutetaan päiväkotihoidon ja perhepäivähoidon lisäksi myös avointa varhaiskasvatustoimintaa. Avoin varhaiskasvatustoiminta sisältää avoimen perhekerhon toiminnan kolmella eri alueella Kirkonkylässä, Kyröskoskella ja Sasissa sekä lasten kerhotoimintaa.

Avoin perhekerho

on kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille ja lapsille. Perhekerhoja on kolmella eri alueella: Kyröskoskella, Sasissa ja Kirkonkylällä. Perhekerhot kokoontuvat joka toinen viikko ja noudattaa koulun loma-aikoja. Perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Koko perhe saa osallistua mukaan. Vauvaperheet ovat myöskin tervetulleita! Avoimen perhekerhon omille sivuille pääset tästä linkistä. Sivuilta löytyy tarkemmin viikoittaiset toimintatiedot ja osoitetiedot.

Lasten kerho - Napero-kerho

Hämeenkyrössä järjestetään 3—5-vuotiaille lapsille Hämeenkyrön kunnan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa päivähoidon vaihtoehdoksi. Kerhossa lapsilla on mahdollisuus leikkiä ja osallistua monipuoliseen ohjattuun toimintaan samanikäisten lasten kanssa. Napero-kerhon sivut löytyy linkistä.

PopUp avoin perhekerho Hämeenkyrö

PopUp avoin perhekerho toteutuu yllättäen eri tiloissa kunnan alueella. Mainonta ja markkinointi tapahtuu sosiaalisen median kautta Facebookissa tai Twitterissä. Seuraa kanavia! Omalle sivulle linkin kautta.

Lisätietoja Saija Lehtoselta: puh. 040-1331 269, saija.lehtonen@hameenkyro.fi.