Avoimet perhekerhot Kirkonkylä, Kyröskoski ja Sasi

HUOMIO!! Päivämäärävirhe Avoin perhekerho Kirkonkylän kohdalla. 3.5. on torstai. Oikea päivämäärä on keskiviikko 2.5.!!!!

Avoin perhekerho kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Vauvaperheet ovat tervetulleita! Myös vuorotyössäkäyvät vanhemmat voivat osallistua lapsen kanssa toimintaan vapaa-aikana.

Perhekerhossa lapsen mukana oleva huoltaja on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana. Perhekerhossa on ohjattua toimintaa noin klo 10, mutta toiminnoista riippuen aika voi olla eri. Toiminta on vapaata yhdessäoloa, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa ja asiantuntija-vierailuja. Perhekerho on maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille, sisäänpääsy on vapaa, ilmoittautumista ei tarvita. Kaikkiin kolmeen eri perhekerhoon voi tulla yli aluerajojen, vaikka asuisi toisella puolella kuntaa.

Perhekerhon tavoitteita ovat: auttaa perheitä verkoistumaan ja tutustumaan toisiinsa, antaa tukea vanhempien kasvatustehtävään kasvattaa omaa lastaan, antaa neuvoja ja vinkkejä lapsen kasvatukseen tai vaikkapa yhteistä tekemistä varten, antaa mahdollisuus vanhemmille hengähtää kahvimukin äärellä, antaa virikkeitä ym.

HUOM! AAMUPALA JA KAHVI OVAT MUUTTUNEET MAKSULLISIKSI. Jatkossa kahvi 0,50 e/hlö ja aamupala 0,50 e/hlö. Mehu ilmainen.

Ohjaajana toimivat varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen, päivähoitaja Annika Saarinen sekä myös mukana olevat Päiväkotimummot Pia Lehtonen, Helena Jokipelto ja Sirpa Valin. Pia on mukana Kyröskosken Nuorisotilojen perhekerhossa. Helena ja Sirpa ovat mukana Kirkonkylän Sillan perhekerhossa.

Perhekerhon toiminnan sisällöstä ja asiantuntija-vierailuista saa lisätietoja perhekerhoissa sekä seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: puh. 040-1331 269, saija.lehtonen@hameenkyro.fi

Sisäänkäynti perhekerhoon:

Avoin perhekerho Kyröskoski: Kyröskosken Nuorisotila, Korkomäentie 10, 39200 Kyröskoski. (Ovi ns. Koskilinnan takapihalla.)

Avoin perhekerho Kirkonkylä: Kirkonkylän monitoimikeskus Silta, Vuoropäiväkoti, Hipsuvarpaat - ryhmätila. Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö. Sisäänkäynti ovi A tai kirjaston ovesta, josta kulku päiväkodin puolelle. Jos haluaa tulla kirjaston ovesta, niin kannattaa ulkovaatteet jättää kirjaston naulakkoon ja kävellä päiväkodin puolelle. Päiväkodin käytävää pitkin ns. päiväkodin päähän.

Avoin perhekerho Sasi: Sasin päiväkoti, NEUVOTTELUTILA Kuha+Ilves. Sasintie 81, 39100 Hämeenkyrö. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta, suuren lasiseinän ovesta. Kuljetaan henkilökunnan ovesta. Ovessa lappu. PERHEKERHON TILA ON MUUTETTU!

Ohjelmassa:

16.2. Avoin perhekerho Kyröskoski: pieni aamupala kahvin kanssa alkaen noin klo 9.30. Talvi- ja ystävälauluja yhdessä laulaen ja leikkien noin klo 10.30. Mukana Päiväkotimummo Pia.

21.2. Avoin perhekerho Kirkonkylä: Pieni aamupala kahvin kanssa alkaen noin klo 9. Talvi- ja ystävälauluja yhdessä laulaen ja leikkien noin klo 10. Mukana Päiväkotimummo Helena ja lisäksi UUSI Päiväkomummo Sirpa.

VIIKOLLA 9 ( 26.2. - 2.3.) HIIHTOLOMA, EI KERHOJA

7.3. Avoin perhekerho Kirkonkylä: pieni aamupala kahvin kanssa alkaen noin klo 9. Maalausta yhteistyönä vanhemman kanssa. Aloitamme vuorotellen heti klo 9 jälkeen. Teemme yhteisprojektina ison maalaustyön kaikkien kävijöiden kesken. Työstä ja maalauksesta julkaistaan kuva Facebookiin, perheohjaajan sivuille. Mukana Päiväkotimummo Sirpa.

päivitetty 12.2.2018, seuraathan päivityksiä!