Oikopolut

Kaikki alueen palvelut yhden klikkauksen takana!

Matkailijan tietopaketti Hämeenkyrön tapahtumista, nähtävyyksistä ja majoituspalveluista.

 

 

Tiina Laakkonen  
toimitusjohtaja
puh. 050 310 0331
tiina.laakkonen(at)hameenkyro.fi
 
Tanja Lahti   
elinkeinosihteeri
puh. 050 3646 052
tanja.lahti(at)hameenkyro.fi
 
Hämeenkyrön
Yrityspalvelut Oy
Valtakatu 51, 1. krs
39200 Kyröskoski    


 

 

 

Yritykset

Hämeenkyrö on rehdisti lande kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Meillä eletään turvallista ja tyytyväistä elämää vain kivenheiton päässä kolmostieltä. Raitillamme asustavat sulassa sovussa rapiat 10 000 asukasta, lähes 1000 yritystä ja lähes yhtä monta lehmää, hevosta ja muuta nelijalkaista. Kehuvat meitä mukavaksi paikaksi elää ja yrittää!

Hämeenkyröön on soluttautunut melkoinen joukko yhteen hiileen puhaltavia yrittäjiä. Millainen paikka tämä sitten on toimia yrittäjänä? Annetaan puheenvuoro heille, jotka asian parhaiten tuntevat!

 

Frantsilan kehäkukka

"Puhdas luonto ja maalaismaisema on kuin tehty hyvinvointialan luomuyrittäjälle. Hämeenkyrö on vireä maalaispitäjä, josta löytyvät kaikki peruspalvelut niin asukkaille kuin yrittäjille. Tampereelle hurauttaa alle puolessa tunnissa ja verkkokauppa mahdollistaa liiketoiminnan ympäri maailmaa. Kunnan rustiikki kyläkoulu tarjoaa toiminnallemme ainutlaatuiset puitteet ja vilkas 3-tie tuo asiakkaita ympäri Suomea."
 
Olli & Tiina Ahonen, yrittäjäpariskunta
Frantsilan kehäkukka
 

Hatex

"Teemme tekstiilien puhdistus- ja suojakäsittelyjä julkisiin kiinteistöihin, kuten teatteri-, kokous- ja konferenssitiloihin. Siksi nopeat kulkuyhteydet ovat meille strateginen kilpailuetu. Hämeenkyröstä pääsee helposti eri puolille Suomea ja Turun kautta kätevästi Tukholmaan. Itse olen tyytyväinen paluumuuttaja, eikä vaimokaan ole muuton jälkeen kaipaillut takaisin kaupunkiin. Kaikki on lähellä ja lapset uskaltaa päästää yksin pihalle ilman, että tarvitsee pelätä."
 
Harri Kivimäki, yrittäjä
Hatex Oy