Kirjasto

Hämeenkyrön kirjaston syntyvuodeksi lasketaan 1850, jolloin Yrjo-Sakari Yrjö-Koskinen perusti yhdessä isänsä rovasti Jaakko Forsmanin kanssa pitäjänkirjaston Hämeenkyröön.


AJANKOHTAISTA

Kirjaston Ystävien Tähtien ilta sarjassa tiistaina 16.10.:
"Kuva kohtaa sanan - runoja ja luontokuvia" Katso lisätietoa tästä.

Pelaa bingoa kirjastossa !
Hämeenkyrön kirjastossa voit pelata aikuisten lukubingoa 1.10.-31.12.18. Viiden rastin suoralla voit osallistua arvontaan. Bingolomakkeita saatavana kirjastosta. Palauta yhteystiedoilla täytetty lomake kirjastoon viimeistään 31.12.

Aamukahvit kirjastossa tiistaisin klo 9. Tervetuloa keskustelemaan kaiken maailman asioista kahvikupposen äärelle. Syksyn ensimmäinen tiistaikahvila 11.9.18
Kirjaston Ystävien lukupiiri kuukauden toinen torstai klo 19

LUKUNEUVOJA KIRJASTOSSA
Etkö keksi, mitä lukisit seuraavaksi? Anna lukuneuvojan auttaa! Kirjaston uudessa palvelussa lukuneuvoja tekee sinulle kirjalistan toiveidesi perusteella. Vaihtoehtoisesti sinulle kerätään kymmenen kirjan kirjakassi. Voit täyttää toivelomakkeen kirjastossa tai kirjaston verkkosivuilla. Pääset lomakkeeseen tästä. Palvelu toimii myös kirjastoautossa.

Kirjastossa on nyt lainattavana kolme Kokio-merkkistä sopraanoukulelea. Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainan voi uusia, jos ukulelesta ei ole varauksia. Emme lainaa ukuleleja seutulainaksi.

KIRJASTON ITSEPALVELUKÄYTTÖ
Avaamme päivittäin, lauantaita lukuun ottamatta, jo klo 8.00, jolloin kaksi ensimmäistä tuntia on ITSEPALVELUKÄYTTÖÄ. Tällöin voit tulla kirjastoon:
- lukemaan kirjoja ja lehtiä
- palauttamaan ja lainaamaan aineistoa automaatilla
- hakemaan varauksesi noutohyllystä ja lainaamaan sen automaatilla
- käyttämään tietokonetta
ASIAKASPALVELU ALKAA KLO 10.00