Kirjasto

Hämeenkyrön kirjaston syntyvuodeksi lasketaan 1850, jolloin Yrjo-Sakari Yrjö-Koskinen perusti yhdessä isänsä rovasti Jaakko Forsmanin kanssa pitäjänkirjaston Hämeenkyröön.


PÄÄKIRJASTO AVOINNA

Itsepalvelukäyttö ma-pe klo 8.00 - 10.00

Asiakaspalvelu alkaa klo 10.00

( myös kuntosalikorttien lataus ja myynti alkaa klo 10.00 )

ma-to8.00 - 19.00
pe8.00 - 16.00
la10.00 - 15.00
aattoina8.00 - 15.00

TAPAHTUMIA KIRJASTOSSA

AJANKOHTAISTA

Hämeenkyrön kirjasto on liittynyt mukaan Kirjastokinoon!

Varausmaksujen päivittymisessä ongelmia koko PIKI-alueella. Seutuvarausten maksut eivät tällä hetkellä päivity asiakkaan tietoihin. Kun tilanne saadaan korjattua, tulevat kertyneet maksut näkyviin.

PIKI-mobiilikirjasto ja vieraskielistä aineistoa tarjoava e-kirja/äänikirjapalvelu OverDrive otettu käyttöön. Lisätietoja PIKI-verkkokirjastossa.

Kaikki PIKI-kirjastot ovat ottaneet käyttöön verkkomaksamisen.
Maksaaksesi kirjastomaksuja PIKI-verkkokirjastossa, sinulla pitää olla sähköpostiosoite Omat tiedot -sivun Kirjastokortin yhteystiedot -kohdassa.
Yhteen kuntaan menevä maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta yhteen kuntaan maksettavan summan on oltava vähintään 1 €.
Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen summa jää alle euron. Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.
Lisätietoja PIKI-verkkokirjastossa.

Tutustu kotimaisiin tieteellisiin verkkolehtiin!
Journal.fi on kaikille avoin ja ilmainen tiedelehtien palvelu, jossa on luettavana n. 75 suomalaista lehteä.

Kirjaston Ystävien lukupiiri kuukauden toinen torstai klo 19

LUKUNEUVOJA KIRJASTOSSA
Etkö keksi, mitä lukisit seuraavaksi? Anna lukuneuvojan auttaa! Kirjaston uudessa palvelussa lukuneuvoja tekee sinulle kirjalistan toiveidesi perusteella. Vaihtoehtoisesti sinulle kerätään kymmenen kirjan kirjakassi. Voit täyttää toivelomakkeen kirjastossa tai kirjaston verkkosivuilla. Pääset lomakkeeseen tästä. Palvelu toimii myös kirjastoautossa.

Kirjastossa on lainattavana kolme Kokio-merkkistä sopraanoukulelea. Laina-aika on kaksi viikkoa ja lainan voi uusia, jos ukulelesta ei ole varauksia. Emme lainaa ukuleleja seutulainaksi.


KIRJASTON ITSEPALVELUKÄYTTÖ
Avaamme päivittäin, lauantaita lukuun ottamatta, jo klo 8.00, jolloin kaksi ensimmäistä tuntia on ITSEPALVELUKÄYTTÖÄ. Tällöin voit tulla kirjastoon:
- lukemaan kirjoja ja lehtiä
- palauttamaan ja lainaamaan aineistoa automaatilla
- hakemaan varauksesi noutohyllystä ja lainaamaan sen automaatilla
- käyttämään tietokonetta
ASIAKASPALVELU ALKAA KLO 10.00