Frisbeegolf

Hämeenkyrön Pappilanmetsän rata

Lähin osoite on Väinämöisentie 23 (päiväkodin osoite, rata on tien toisella puolella).

Pappilanmetsän radan 9-väylä

Hämeenkyrön Pappilanmetsän frisbeegolf -rata on aloittelijaystävällinen ja 9- väyläinen (par 30). Myös edistyneemmille pelaajille muutama väylä tarjoaa haastetta. Rata sijaitsee nätillä puistoalueella. Rata avattu elokuussa 2010 ja sitä on paranneltu toukokuussa 2012. Pelaaminen on maksutonta. Radan väylien pituudet vaihtelevat n. 53 metristä aina 167 metriin asti. Rata sijaitsee sekä vanhalla että uudella, varta vasten tätä tarkoitusta varten vuoden 2009 kesällä laajennetulla puistoalueella.

Puistoa ympäröi pururata ja puiston reunalla on lapsille suunnattu leikkialue, jonka rata kiertää hyvin turvallisuuden vuoksi. Väylillä on hyvä näkyvyys joka suuntaan ja ajoittain puisto on melko hiljainen muiden puiston käyttäjien osalta. Radalla tulee eteen sekä ylä- että alamäki- heittoja, erilaisia kierteitä vaativia heittoja (hyzeriä ja anhyzeriä) ja pitempää suoraa draivia. Mukana on myös OB-alueita (Out of Bounds- eli pelialueen rajoja).

Toimintaa radalla ylläpitää paikallinen Frisbeegolf- seura Brutal Force Ry. Mikäli laji sai kiinnostuksen heräämään, seuramme toivottaa sinut erittäin tervetulleeksi mukaan toimintaan! Opastamme mielellämme lajin saloihin.


Yhteystiedot:

S-posti: brutal(at)live.fi

WWW:https://brutalforce.webnode.fi/ ja http://frisbeegolfradat.fi/

Sivumme löytyvät myös Facebookista.

Kalle Koskinen, puheenjohtaja, brutalforce.puheenjohtaja (ät) gmail.com