Frisbeegolf

Hämeenkyrön Pappilanmetsän rata

Lähin osoite on Väinämöisentie 23 (päiväkodin osoite, rata on tien toisella puolella).

Pappilanmetsän radan 11-väylä

Hämeenkyrön Pappilanmetsän frisbeegolf- rata on 11-väyläinen puisto/ metsärata. Rata on aloittelijaystävällinen, mutta tarjoaa haastetta myös edistyneemmille pelaajille. Radan väylien pituudet vaihtelevat n. 53 metristä aina 167 metriin asti. Rata on avattu v.2010 9-väyläisenä ja viimeisimmän ohitustiehankkeen aiheuttaman muutoksen jälkeen (2020) rata on toistaiseksi 11-väyläinen.

Puistoa ympäröi pururata ja puiston reunalla on lapsille suunnattu leikkialue, jonka rata kiertää turvallisuuden vuoksi. Radalla tulee eteen sekä ylä- että alamäki- heittoja, erilaisia kierteitä vaativia heittoja (hyzeriä ja anhyzeriä) ja pitempää suoraa draivia. Mukana on myös OB-alueita (Out of Bounds- eli pelialueen rajoja). Väylillä on hyvä näkyvyys joka suuntaan ja alueella on frisbeegolfareiden lisäksi myös muita ulkoilijoita, joten huomiothan aina myös muut alueella liikkuvat ja heidän turvallisuutensa.

Toimintaa radalla ylläpitää paikallinen Frisbeegolf- seura Brutal Force Ry. Mikäli laji sai kiinnostuksen heräämään, seuramme toivottaa sinut erittäin tervetulleeksi mukaan toimintaan! Opastamme mielellämme lajin saloihin.


Yhteystiedot:

Kalle Koskinen, puheenjohtaja.

Sähköposti:

brutalforce.puheenjohtaja@gmail.com

brutalforce.sihteeri@gmail.com

www: https://brutalforce.webnode.fi/ ja http://frisbeegolfradat.fi/

Sivumme löytyvät myös facebookista