Sinustako nuorisovaltuuston jäsen?

13.10.2017

Hämeenkyrön nuorisovaltuusto etsii uusia, aktiivisia jäseniä vaikuttamaan Hämeenkyrön nuorten asioihin ja järjestämään nuorille toimintaa. Kokemusta ei tarvitse olla. Jos sinulta löytyy intoa, se riittää!

Hämeenkyrön nuorisovaltuusto on kunnassa aktiivisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuoria edustava virallinen toimielin. Nuorisovaltuusto on toiminut Hämeenkyrössä vuoden 1996 syksystä lähtien. Sen toimikausi on syksystä syksyyn ja se koostuu 8-20 eri ikäisestä nuoresta. Jokainen Hämeenkyröläinen nuori on tervetullut mukaan nuorisovaltuuston toimintaan, ja mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Nuorisopalveluiden alaisuudessa toimiva nuorisovaltuusto ottaa kantaa nuoria koskeviin asioihin, järjestää tapahtumia sekä huolehtii nuorten äänen kuulumisesta kunnan päätöksenteossa. Nuorisovaltuustolla on valitsemansa edustajat läsnäolo- ja puheoikeudella sekä kunnanvaltuuston että sivistyslautakunnan kokouksissa. Lisäksi nuorisovaltuusto vaikuttaa tarpeen mukaan erilaisissa työryhmissä sekä ottaa aktiivisesti kantaa eri toimielimissä tehtäviin nuoria koskeviin päätöksiin.

Jos kiinnostuit tai haluat kysyä jotakin, ota yhteyttä Hämeenkyrön nuorisovaltuustoon nuorisovaltuusto@hameenkyro.fi tai käy Instagram ja Facebook-sivuilla! Voit olla yhteydessä myös nuoriso-ohjaaja Kaisa Honkalaan vaikkapa whatsappissa 040 133 1287 tai sähköpostitse kaisa.honkala@hameenkyro.fi .

« Takaisin