Wilma

Linkki Hämeenkyrön kunnan Wilmaan https://hameenkyro.inschool.fi/

Wilmaan opiskelija syöttää valintansa ja saa sieltä tulostettua lukujärjestyksensä. Wilmassa näkyy myös opetussuunnitelma (opinto-opas) sekä opiskelijan kurssisuoritukset. Wilmassa on lomakkeita ja tulosteita, joista opiskelija näkee omia tietojaan esim. yo-tuloksensa. Wilma toimii opiskelijan ja opettajan sekä muun koulun henkilökunnan esim. terveydenhoitajan, kuraattorin, koulusihteerin viestintävälineenä.

Wilma huoltajalle:

Huoltaja voi seurata huollettavansa poissaoloja sekä kurssisuorituksia. Opinto-opas näkyy myös huoltajalle. Wilmassa huoltaja voi lähettää viestejä huollettavalleen, rehtorille, opettajille ja koulusihteerille.

Huoltaja ja 18 v täyttänyt opiskelija voi selvittää poissaoloja Wilmalla. Tämän päivän poissaolosta voi ilmoittaa klo 12 mennessä ja huomisen poissaolon voi ilmoittaa tänään klo 12 jälkeen. 1-5 päivän (Lomahakemus 1-5 päivää) sekä yli 5 päivän (Lomahakemus yli 5 päivää) poissaoloista tulee täyttää hakemus Wilmassa. Hakemukset löytyy Wilmasta välilehdeltä Hakemukset ja päätökset.

18-vuotta täyttäneen opiskelijan huoltajan Wilma-tunnukset:

Huoltajan Wilma-tunnukset eivät toimi enää sen jälkeen, kun opiskelija täyttää 18-vuotta. Opiskelija ja huoltaja voivat sopia, että tunnukset toimivat myös 18-vuotta täyttäneen huoltajalla.
Jos opiskelija toimittaa hänen ja huoltajan allekirjoittaman sopimuslomakkeen kansliaan, voidaan huoltajatunnukset aktivoida toimimaan.
Lomakkeen voi toimittaa jo ennen kuin opiskelija täyttää 18-vuotta.

Lomake löytyy koulun verkkosivuilta, kohdasta lomakkeet.