Wilma

Wilma-ohjelman osoite on

https://hameenkyro.wilma.pirnet.fi

Lukiossa on käytössä ohjelma nimeltä Wilma. Wilma on nettipohjainen ohjelma. Wilmaan opiskelija syöttää valintansa ja saa sieltä tulostettua lukujärjestyksensä. Wilmassa näkyy myös opetussuunnitelma (opinto-opas) sekä opiskelijan kurssisuoritukset. Wilman tunnukset on kaikilla opiskelijoilla. Hämeenkyrön Yhteiskoulusta F. E. Sillanpään lukioon siirtyneiden opiskelijoiden huoltajat voivat kirjautua Wilmaan Yhteiskoulun tunnuksilla. Muualta tulleiden huoltajille lähetämme tunnukset postitse.

Wilmassa on lomakkeita ja tulosteita, joista opiskelija näkee omia tietojaan esim. yo-tuloksensa. Opiskelija voi lähettää ja vastaanottaa opettajien, huoltajan ja toisien opiskelijoiden viestejä.

Wilma huoltajalle:

Huoltaja voi seurata huollettavansa poissaoloja sekä kurssisuorituksia. Opinto-opas näkyy myös huoltajalle. Wilmassa huoltaja voi lähettää viestejä huollettavalleen, rehtorille, opettajille ja koulusihteerille.

Huoltaja ja 18 v täyttänyt opiskelija voi selvittää poissaoloja wilmalla. Tämän päivän poissaolosta voi ilmoittaa klo 12 mennessä ja huomisen poissaolon voi ilmoittaa tänään klo 12 jälkeen. Jos poissaolo on pidemmällä kuin huomenna, niin siitä lähetetään ilmoitus ryhmänohjaajalle sähköpostilla, joko wilman viestityksellä tai muulla sähköpostilla. Yli kolmen päivän poissaolot anotaan edelleen rehtorilta poissaoloanomuksella (anomuksia saa kansliasta ja oppilaskunnan huoneesta)

18-vuotta täyttäneen opiskelijan huoltajan Wilma-tunnukset:

Huoltajan Wilma-tunnukset eivät toimi enää sen jälkeen, kun opiskelija täyttää 18-vuotta. Opiskelija ja huoltaja voivat sopia, että tunnukset toimivat myös 18-vuotta täyttäneen huoltajalla.
Jos opiskelija toimittaa hänen ja huoltajan allekirjoittaman sopimuslomakkeen kansliaan, voidaan huoltajatunnukset aktivoida toimimaan.
Lomakkeen voi toimittaa jo ennen kuin opiskelija täyttää 18-vuotta.

Lomake löytyy koulun verkkosivuilta, kohdasta lomakkeet.