Vanhempainyhdistys Kimppa


ARVOISAT KIRKONKYLÄN KOULUN OPPILAIDEN VANHEMMAT

Tervetuloa vanhempainyhdistys Kimppaan!

Vanhempainyhdistys Kimppa on 1990-luvun lopulta asti toiminut lasten vanhempien linkkinä koulumaailmaan. Kimpan toiminta perustuu lapsistaan ja heidän koulustaan välittävien vanhempien vapaaehtoisuuteen.

Kimppa järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joita ovat olleet mm. koululaisten ulkoilupäivä, improvisaatioteatterin vierailu, joulupusseja jaettavaksi oppilaille sekä vaihtelua ruokailuun tarjoamalla ruoaksi mm. tacoja ja munkkeja.

Vuosittain Kimppa kustantaa oppilaille xylitol-pastillit, hymypatsaat sekä viidesluokkalaisille kaksi stipendiä. Viime vuosina olemme keränneet varoja pipareiden/karkkien myynnillä sekä ulkoilupäivän kioskin tuotolla yhteisen hyvän toteuttamiseen.

Kimppa oli myös aktiivisesti mukana vanhan koulun sisäilma-asioiden julkituomisessa sekä vauhdittamassa uuden koulun rakentamista.

Kimpan kokoontumispäivä on joka kuukauden kolmas keskiviikko klo 18.00 ja kokoontumispaikkana on koulun opettajainhuoneen vieressä oleva kokoustila. Kimpassa kuulet ensimmäisten joukossa koulun tulevista tapahtumista ja kenties pystyt vaikuttamaan niihin. Ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Tule silloin, kun sinulle sopii!

Terveisin Kimppalaiset