Avoimet perhekerhot Kyröskosken Nuorisotiloilla

Avoin perhekerho kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Vauvaperheet ovat tervetulleita! Myös vuorotyössäkäyvät vanhemmat voivat osallistua lapsen kanssa toimintaan vapaa-aikana.

Perhekerhossa lapsen mukana oleva huoltaja on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana. Perhekerhossa on ohjattua toimintaa noin klo 10, mutta toiminnoista riippuen aika voi olla eri. Toiminta on vapaata yhdessäoloa, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa ja asiantuntija-vierailuja. Perhekerho on maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille, sisäänpääsy on vapaa, ilmoittautumista ei tarvita.

Perhekerhon tavoitteita ovat: auttaa perheitä verkoistumaan ja tutustumaan toisiinsa, antaa tukea vanhempien kasvatustehtävään kasvattaa omaa lastaan, antaa neuvoja ja vinkkejä lapsen kasvatukseen tai vaikkapa yhteistä tekemistä varten, antaa mahdollisuus vanhemmille hengähtää kahvimukin äärellä, antaa virikkeitä ym.

Avoimessa perhekerhossa on tarjolla pieni aamupala kahvin, teen ja mehun kanssa. Tämä maksutonta.

Ohjaajana toimivat varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen ja päivähoitaja Auli Flytström sekä myös mukana olevat vapaaehtoistyöntekijät: Päiväkotimummot Pia Lehtonen, Lea Ovaska ja Helena Jokipelto. Pia on mukana perjantaisin Kyröskosken avoimessa perhekerhossa. Lea ja Helena ovat mukana keskiviikkosin Kyröskosken avoimessa perhekerhossa.

Perhekerhon toiminnan sisällöstä ja asiantuntija-vierailuista saa lisätietoja perhekerhoissa sekä seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: p. 040 1331 269, etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

Sisäänkäynti perhekerhoon:

Avoin perhekerho Kyröskoski: Kyröskosken Nuorisotila, Korkomäentie 10, 39200 Kyröskoski. (Ovi ns. Koskilinnan takapihalla.)

Ohjelmassa:

5.4. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummo Pia. Sormivärimaalausta oman vanhemman kanssa.

10.4. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummot Lea ja Helena. Pääsiäisaskartelua oman lapsen kanssa.

19.4. PITKÄPERJANTAI, EI KERHOA

24.4. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummot Lea ja Helena. Palloilla leikittelyä.

3.5. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummo Pia. Vappu-teemaa.

8.5. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummot Lea ja Helena. Raijan ohjaama laululeikkituokio noin klo 10.

17.5. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummo Pia. Toiminnassa Pulinaa perheestä - avoin keskustelutilaisuus. Perheohjaaja Saija ja kunnan perhetyöntekijät Piia ja Päivi virittelevät keskustelua perheiden tilanteista.

22.5. Avoin perhekerho Kyröskoski: Pieni aamupala alkaen klo 9. Mukana Päiväkotimummot Helena ja Lea. Aulin ohjaama pieni laululeikkituoko.

KEVÄÄN AVOIMET PERHEKERHOT PÄÄTTYVÄT.

päivitetty 10.5.2019, seuraathan päivityksiä!