Avoimet perhekerhot

Tiedoksi kaikille!!
Perheohjaajan siirtyessä tilapäisesti toisiin tehtäviin ja Koronan aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi, jäävät kerhot tauolle kevätkauden ajaksi. Uudet ryhmät alkavat elokuussa 2021, jos koronatilanne sen sallii. Lapsiperheiden avoimista perhekerhoista ja lastenkerhoista voi tiedustella Hämeenkyrön Seurakunnalta ja seuraamalla heidän nettisivuaan: https://www.hameenkyronseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille.

Avoin perhekerho ja Avoin Vauvaperheiden kerho ovat kohtaamispaikkoja, jotka ovat tarkoitettuja kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa puolison, tai vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Vauvaperheet ovat tervetulleita myös Avoimeen perhekerhoon! Myös vuorotyössäkäyvät vanhemmat voivat osallistua lapsen kanssa toimintaan vapaa-aikana. Kerhoissa lapsen mukana oleva huoltaja on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana.

Kerhojen tavoitteita ovat: auttaa perheitä verkoistumaan ja tutustumaan toisiinsa, antaa tukea vanhempien kasvatustehtävään kasvattaa omaa lastaan, antaa neuvoja ja vinkkejä lapsen kasvatukseen tai vaikkapa yhteistä tekemistä varten, antaa mahdollisuus vanhemmille hengähtää kahvimukin äärellä, antaa virikkeitä ym.

Toiminta on vapaata yhdessäoloa, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa ja asiantuntija-vierailuja. Kerhot ovat maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille.

Avoimeen perhekerhoon sekä Avoimeen Vauvaperheiden kerhoon on ilmoittautuminen Avoin perhekerho Hämeenkyrö -Facebook sivujen kautta edellisenä päivänä klo 14 alkaen. Ilmoittautua voi kerhoaamuna klo 8.15 saakka. Ilmoittautumisjärjestyksessä 10 asiakasta mahtuu mukaan/kerho. Ilmoittautuminen: https://www.facebook.com/Avoin-perhekerho-Hämeenkyrö-114287920422605/.

Kerhoissa on tarjolla pieni aamupala/iltapala kahvin, teen ja mehun kanssa klo 9 - 10. Tämä maksutonta. Perhekerhon toiminnan sisällöstä ja asiantuntija-vierailuista saa lisätietoja perhekerhoissa sekä seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: p. 040 1331 269, etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

AVOIN PERHEKERHO JA AVOIN VAUVAPERHEIDEN KERHO NUORISOTALO PRIKASSA

NUORISOTALO PRIKAN KERHOIHIN OTETAAN MUKAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ PERHEITÄ. KERHOTILASSA SAA OLLA ASIAKKAITA 10 HLÖÄ/ KERHOKERTAA KOHTI. LAPSI LUETAAN ASIAKKAAKSI. ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU AVOIN PERHEKERHO HÄMEENKYRÖ -FACEBOOK SIVUJEN KAUTTA EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ ALKAEN KLO 14. VÄLISSÄ. ILMOITTAUTUA VOI KERHOAAMUNA KLO 8.15 SAAKKA TOIVOMME VANHEMPIEN KÄYTTÄVÄN KASVOMASKIA KERHOON TULLESSAAN JA KERHON AIKANA.

Osoite: Oikopolku 3, 39200 Kyröskoski. Sisäänkäynti on Nuorisotalo Prikan oikealta puolelta mentäessä takapihalla. Avoimessa perhekerhossa on ohjattua toimintaa noin klo 10, mutta toiminnoista riippuen aika voi olla eri. P-paikkoja on vain muutama Prikan pihassa, joten suosittelen jättämään auton Jäähallin parkkipaikalle.

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen.

Ohjelmassa:

päivitetty 18.1.21 seuraathan päivityksiä!