Avoimet perhekerhot

Avoin perhekerho kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa puolison, tai vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Vauvaperheet ovat tervetulleita! Myös vuorotyössäkäyvät vanhemmat voivat osallistua lapsen kanssa toimintaan vapaa-aikana. Perhekerhossa lapsen mukana oleva huoltaja on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana.

Perhekerhon tavoitteita ovat: auttaa perheitä verkoistumaan ja tutustumaan toisiinsa, antaa tukea vanhempien kasvatustehtävään kasvattaa omaa lastaan, antaa neuvoja ja vinkkejä lapsen kasvatukseen tai vaikkapa yhteistä tekemistä varten, antaa mahdollisuus vanhemmille hengähtää kahvimukin äärellä, antaa virikkeitä ym.

Toiminta on vapaata yhdessäoloa, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa ja asiantuntija-vierailuja. Perhekerho on maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille, sisäänpääsy on vapaa.

Iltaperhekerhoon ei tarvita ilmoittautumista, mutta Nuorisotalo Prikassa olevaan perhekerhoon on ilmoittautuminen Avoin perhekerho Hämeenkyrö -Facebook sivujen kautta edellisenä päivänä klo 14 alkaen. Ilmoittautumisjärjestyksessä 10 asiakasta mahtuu mukaan/kerho. Ilmoittautuminen: https://www.facebook.com/Avoin-perhekerho-Hämeenkyrö-114287920422605/.

Avoimessa perhekerhossa on tarjolla pieni aamupala/iltapala kahvin, teen ja mehun kanssa klo 9 - 10. Tämä maksutonta. Perhekerhon toiminnan sisällöstä ja asiantuntija-vierailuista saa lisätietoja perhekerhoissa sekä seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: p. 040 1331 269, etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

AVOIN PERHEKERHO NUORISOTALO PRIKASSA

NUORISOTALO PRIKAN PERHEKERHOON OTETAAN MUKAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ PERHEITÄ. KERHOTILASSA SAA OLLA ASIAKKAITA 10 HLÖÄ/ KERHOKERTAA KOHTI. LAPSI LUETAAN ASIAKKAAKSI. ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU AVOIN PERHEKERHO HÄMEENKYRÖ -FACEBOOK SIVUJEN KAUTTA EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ ALKAEN KLO 14. VÄLISSÄ.

Osoite: Oikopolku 3, 39200 Kyröskoski. Perhekerhon sisäänkäynti on Nuorisotalo Prikan oikealta puolelta mentäessä takapihalla. Avoimessa perhekerhossa on ohjattua toimintaa noin klo 10, mutta toiminnoista riippuen aika voi olla eri. P-paikkoja on vain muutama Prikan pihassa, joten suosittelen jättämään auton Jäähallin parkkipaikalle.

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen.

AVOIN ILTA-PERHEKERHO MONITOIMIKESKUS SILLASSA, KIRKONKYLÄN PÄIVÄKODISSA

Osoite: Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö. Sisäänkäynti päiväkodin puolelta, ovi B. Pieni iltapala tarjolla klo 18.30-19. Perhekerhopäivät ovat maanantaisin 21.9., 19.10., 16.11. ja 14.12.2020. P-paikkana toimii Kirjaston ja päiväkodin asiakkaille oleva parkkipaikka.

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen. Mukana myös vapaaehtoistyötä tekevät Päiväkotimummot Helena ja Lea.

Ohjelmassa:

25.9. EI PERHEKERHOA

30.9. Avoin perhekerho Nuorisotalo Prikassa klo 9-11. Pieni aamupala klo 9 -10. Laululeikkituokio alkaen klo 10.


päivitetty 24.9.2020, seuraathan päivityksiä!