Avoimet perhekerhot Kyröskosken Nuorisotiloilla ja Monitoimikeskus Sillassa

Avoin perhekerho kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Vauvaperheet ovat tervetulleita! Myös vuorotyössäkäyvät vanhemmat voivat osallistua lapsen kanssa toimintaan vapaa-aikana.

Perhekerhossa lapsen mukana oleva huoltaja on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana. Koskilinnan Nuorisotilan Avoimessa perhekerhossa on ohjattua toimintaa noin klo 10, mutta toiminnoista riippuen aika voi olla eri. Toiminta on vapaata yhdessäoloa, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa ja asiantuntija-vierailuja. Perhekerho on maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille, sisäänpääsy on vapaa, ilmoittautumista ei tarvita.

Perhekerhon tavoitteita ovat: auttaa perheitä verkoistumaan ja tutustumaan toisiinsa, antaa tukea vanhempien kasvatustehtävään kasvattaa omaa lastaan, antaa neuvoja ja vinkkejä lapsen kasvatukseen tai vaikkapa yhteistä tekemistä varten, antaa mahdollisuus vanhemmille hengähtää kahvimukin äärellä, antaa virikkeitä ym.

Nuorisotilan Avoimessa perhekerhossa on tarjolla pieni aamupala kahvin, teen ja mehun kanssa. Tämä maksutonta. Monitoimikeskus Sillan liikuntasalin perhekerhossa ei ole aamupalaa tarjolla.

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen sekä myös mukana olevat vapaaehtoistyöntekijät: Päiväkotimummot Lea Ovaska ja Helena Jokipelto. Lea on parillisilla viikoilla ja Helena parittomilla.

Perhekerhon toiminnan sisällöstä ja asiantuntija-vierailuista saa lisätietoja perhekerhoissa sekä seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: p. 040 1331 269, etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

Sisäänkäynti perhekerhoon:

Avoin perhekerho Kyröskoski: Kyröskosken Nuorisotila, Korkomäentie 10, 39200 Kyröskoski. (Ovi ns. Koskilinnan takapihalla.)

Avoin perhekerho Kirkonkylä: Monitoimikeskus Sillan Liikutasali, Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö. (Kulku kirjaston ovesta ja vaatesäilytys kirjaston naulakoilla.)

Ohjelmassa:

10.1.2020 Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9. Keskustellaan kevään toiveista. Vapaata leikkiä.

17.1. Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9. Keskustellaan kevään toiveista. Pullan leivontaa oman vanhemman kanssa heti klo 9, jotta ehdimme paistamaan pikkuleipureiden pullat.

24.1. Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9. Pieni laululeikkituokio.

31.1. Monitoimikeskus Sillan Liikutasali klo 8.30 - 10.20. Ei aamupalaa tarjolla. Temppuilua ja leikkiä oman vanhemman kanssa.

7.2. Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9.

14.2. Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9. Ystävänpäiväteemaa.

21.2. Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9. Vapaata leikkiä ja värityskuvia.

28.2. HIIHTOLOMAVIIKKO 9, EI KERHOA

6.3. Kyröskosken Nuorisotila klo 9 - 11. Pientä aamupalaa alkaen klo 9.

päivitetty 19.2.2020, seuraathan päivityksiä!