Isä@lapsi -kerho

Kerhopäivät ovat Koskilinnan päiväkodilla, Hippiäisten ryhmätilassa 14.1., 11.2., 11.3., 8.4. ja 6.5.2019. Kerhoaika klo 17.30 - 19.00. Koskilinnan päiväkodin osoite on: Koskilinnankuja 2, 39200 Kyröskoski.

Isä@lapsi-kerho on avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille alle kouluikäisille lapsille ja heidän isilleen. Kerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa. Mukaan voi ottaa vaikka vaarin, sedän, enon, appiukon tai kummisedän. Vauvatkin ovat tervetulleita isän kanssa.

Kerhossa lapsen isä on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana. Kerhossa on ohjattua toimintaa ja vapaata keskustelua leikin ohessa. Toiminta on vapaata yhdessäoloa, leikkihetkiä, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa ja mahdollisia asiantuntija-vierailuja. Kerho on maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille, sisäänpääsy on vapaa, ilmoittautumista ei tarvita.

Avoimessa kerhossa on tarjolla pieni iltapala kahvin, teen ja mehun kanssa noin klo 18.30 alkaen. Tämä maksutonta.

Ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen ja vapaaehtoistyössä oleva Isätyöntekijä Tuomo Vainio.

Isä@lapsi-kerhossa on myös tarkoitus kerätä isiä yhteiseen toimintaan mukaan ilman lapsukaisia. Isät voivat miettiä Isätyöntekijä Tuomon kanssa, mitä yhteinen "Äijä-toiminta" voisi olla. Tästä koituva mahdollinen kustannus jaetaan "Äijä-toiminnassa" mukana olevien isien kesken.

Kerhon toiminnan sisällöstä ja asiantuntija-vierailuista saa lisätietoja kerhoissa sekä seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: puh. 040-1331 269, saija.lehtonen@hameenkyro.fi

Kerhossa tapahtuu:

14.1. HUOMIO! PERUTTU SAIRASTUMISEN VUOKSI.

11.2. Kevään ensimmäisellä kerhokerralla toiminnassa on vapaan leikin ja keskustelun lisäksi Taikataikinalla muovailua oman isän kanssa. Klo 18.30 alkaen on mahdollisuus osallistua pienelle iltapalalle. Kerhon ohjaajat esittäytyvät ja Isätyöntekijä Tuomo kertoo mahdollisen "Äijä-toiminnan" aloittamisesta.

11.3. Toiminta vielä avoin.

8.4. Toiminta vielä avoin.

6.4. Toiminta vielä avoin.

Päivitetty 18.1.2019