Napero-kerho/Napero-playgroup

Napero-kerho on kunnan varhaiskasvatuksen järjestämä, maksuton lastenkerho Hämeenkyröläisille, kotona oleville 3 - 4-vuotiaille lapsille. Kerholaisia valittaessa etusijalla on lapsi, jolla ei ole vakituista päivähoidon hoitopaikkaa tai muuta kerhopaikkaa. Kerhoon haetaan varhaiskasvatuksen sähköisen asiointipalvelun kautta hakulomakkeella http://www.hameenkyro.fi/palvelut/varhaiskasvatus/asioi-verkossa/. Kerhoon valituille tulee postitse kerhon aloituslomake ja saate, viikolla 32-33. KERHON ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU!!

Kerho-aika on tiistai aamupäivisin klo 9 - 11. Kerhon toiminta-aika on syyskaudella 20.8. - 17.12. 2019. Kevätkaudella jatkuu 7.1. - 26.5.2020. Kerhon aikana ei syödä eväitä. Kerho noudattaa koulun loma-aikojen mukaista työjärjestystä, joten viikolla 42 ja 9 ei ole kerhoja.

Kerhon sisällössä huomioidaan kunnan varhaiskasvatussuunnitelman sisältöjä: mm. kädentaitoja, taidekasvatusta, liikuntaa, tutkimista, osallistumista ja ulkoilua. toiminta on ulkoilupainoitteista. Kerhossa vanhemmat ovat mukana kerran kuukaudessa, jolloin tehdään vanhempien ja lasten yhteisiä toimintoja. Vanhempien & lasten yhteiset kerhopäivät ovat 20.8., 3.9., 1.10., 5.11. ja 17.12.2019. Kevätkaudella 7.1., 4.2., 3.3., 7.4. ja 26.5.2019. Mikäli perheessä on pienempiä lapsia, niin he voivat osallistua vanhempien ja lasten yhteisiin kerhopäiviin mukaan yhdessä vanhemman kanssa. Vanhemman estyessä voi isovanhempi tulla kerhoon mukaan, mutta etuoikeutetusti vanhempien j& lapsen kerhopäivät ovat tarkoitettu vanhemmille. Kerhon toiminnasta kerrotaan tällä samalla sivulla, alapuolella osiossa: Napero-kerhossa tapahtuu. Pyydän vanhempia seuraamaan nämä ennakkoon jo suunnitellut sisällöt.

Vanhemmat osallistuvat ensimmäisenä yhteisenä kerhokertana 20.8. mukaan, jolloin sovitaan yhteiset kerhosäännöt ja perheet palauttavat aloituslomakkeen.

Napero-kerhon toiminta toteutetaan Kirkonkylän päiväkodin (Sillan, Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö) ulkoilualueella sekä lähimaastossa ja -puistoissa. Kerholaisen tulee varautua sään mukaisella vaatetuksella, sillä kerholaiset ulkoilevat ja liikkuvat lähimaastossa paljon säällä kuin säällä. Kerholaisilla on turvallisuuden vuoksi omat suojaliivit yllä.

Kerhoon otetaan mukaan max 14 lasta. Ohjaajina ovat varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen ja päivähoitaja. Lisätietoja saa Saijalta, puh. 040 -1331 269.

Napero-kerhossa tapahtuu:

20.8. PERUTTU

Päivitetty 22.8.2019/SL SEURAATHAN PÄIVITYKSIÄ