Napero-kerho/Napero-playgroup

Napero-kerho on kunnan varhaiskasvatuksen järjestämä, maksuton lastenkerho Hämeenkyröläisille, kotona oleville 3 - 5-vuotiaille lapsille. Kerholaisia valittaessa etusijalla on lapsi, jolla ei ole vakituista päivähoidon hoitopaikkaa tai muuta kerhopaikkaa. Kerhoon haetaan varhaiskasvatuksen sähköisen asiointipalvelun kautta hakulomakkeella http://www.hameenkyro.fi/palvelut/varhaiskasvatus/asioi-verkossa/. KERHOON ON PAIKKOJA VAPAANA VIELÄ KAHDELLE LAPSELLE! (tilanne 12.11.18)

Kerho-aika on tiistai aamupäivisin klo 9 - 11. Kerhon toiminta-aika on syyskaudella 14.8. - 11.12. 2018. Kevätkaudella jatkuu 8.1. - 21.5.2019. Kerhon aikana ei syödä eväitä. Kerhon kokoontuu Eskaritiloissa, ovi E. (Kerhon tila voi vielä muuttua kesän aikana.) Kerho noudattaa koulun loma-aikojen mukaista työjärjestystä, joten viikolla 42 ja 9 ei ole kerhoja.

Kerhon sisällössä huomioidaan kunnan varhaiskasvatussuunnitelman sisältöjä: mm. kädentaitoja, taidekasvatusta, liikuntaa, tutkimista, osallistumista ja ulkoilua. toiminta on ulkoilupainoitteista. Kerhossa vanhemmat ovat mukana kerran kuukaudessa, jolloin tehdään vanhempien ja lasten yhteisiä toimintoja. Vanhempien & lasten yhteiset kerhopäivät ovat 14.8., 4.9., 2.10., 6.11. ja 11.12.2018. Kevätkaudella 8.1., 5.2., 5.3., 2.4. ja 21.5.2019. Mikäli perheessä on pienempiä lapsia, niin he voivat osallistua vanhempien ja lasten yhteisiin kerhopäiviin mukaan yhdessä vanhemman kanssa. Vanhemman estyessä voi isovanhempi tulla kerhoon mukaan, mutta etuoikeutetusti vanhempien j& lapsen kerhopäivät ovat tarkoitettu vanhemmille. Kerhon toiminnasta kerrotaan tällä samalla sivulla, alapuolella osiossa: Napero-kerhossa tapahtuu. Pyydän vanhempia seuraamaan nämä ennakkoon jo suunnitellut sisällöt.

Vanhemmat osallistuvat ensimmäisenä yhteisenä kerhokertana 14.8. mukaan, jolloin sovitaan yhteiset kerhosäännöt, perheet palauttavat aloituslomakkeen ja tutustutaan kerhon käyttämiin tiloihin.

Napero-kerhon toiminta toteutetaan Kirkonkylän päiväkodin (Sillan, Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö) ulkoilualueella sekä lähimaastossa ja -puistoissa. Kerholaisen tulee varautua sään mukaisella vaatetuksella, sillä kerholaiset ulkoilevat ja liikkuvat lähimaastossa paljon säällä kuin säällä. Kerholaisilla on turvallisuuden vuoksi omat suojaliivit yllä.

Kerhoon otetaan mukaan max 14 lasta. Ohjaajina ovat varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen ja päivähoitaja Auli Flytström. Lisätietoja saa Saijalta, puh. 040 -1331 269.

Napero-kerhossa tapahtuu:

13.11. Kokoonnutaan kerhotilojen (eskarin) eteistilassa klo 9. Ohjaajat vastaanottavat lapset kerhoon. Liikuntasalissa temppuilua. Olemme sisätiloissa kerhoajan. Haku eskarin eteistilasta klo 11.

20.11. Kokoonnutaan kerhotilojen (eskarin) eteistilassa klo 9. Ohjaajat vastaanottavat lapset kerhoon. Lapsen oikeuksien päivä. Menemme lähimetsään retkelle. Sään mukainen vaatetus päälle! Haku päiväkodilta klo 11.

27.11. Kokoonnutaan kerhotilojen (eskarin) eteistilassa klo 9. Ohjaajat vastaanottavat lapset kerhoon. Liikuntasalissa temppuilua lasten toiveiden mukaisesti. Haku eskaritilojen eteistilasta klo 11.

4.12. Kokoonnutaan kerhotilojen (eskarin) eteistilassa klo 9. Ohjaajat vastaanottavat lapset kerhoon. Menemme Metsä-pienryhmätilaan, jossa mm. nukketeatteria. Haku eskaritilojen eteistilasta klo 11.

11.12. Kokoonnutaan kerhotilojen (eskarin) eteistilassa klo 9. Ohjaajat vastaanottavat lapset kerhoon. Vanhemmat mukana kerhossa. Liikuntasalissa temppuilua. Syksyn viimeinen kerhokerta.

Hyvää Joululomaa! Toiminta jatkuu 8.1.2019

Päivitetty 21.11.2018/SL SEURAATHAN PÄIVITYKSIÄ