PopUp avoin perhekerho Hämeenkyrö

HUOMIO! SEURAAVA POPUP PERHEKERHO VOI OLLA KOSKA TAHANSA, SEURAA PÄIVITYKSIÄ!!

PopUp avoin perhekerho Hämeenkyrö on kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille Hämeenkyröläisille kotona oleville lapsiperheiden vanhemmille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Popup avoimeen perhekerhoon tullaan yhdessä lapsen kanssa tai jo raskauden aikana. Mukaan voi ottaa vaikka isovanhemman tai muun perheen läheisen. Vauvaperheet ovat tervetulleita!

PopUp avoin perhekerho on nopeasti toteutettava, aika ja tila muuttuu kertaluonteisesti. PopUp avoimen perhekerhon mainonta tapahtuu sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Twitterissä sekä kunnan varhaiskasvatuksen nettisivuilla. PopUp avoimelle perhekerhoa varten voi ehdottaa tilaa perheohjaajalle, joka selvittää tilan käytön mahdollisuuden. Tila voi olla periaatteessa mikä ja missä vaan kuntamme alueella. PopUp avoin perhekerho toimii yhteistyössä kuntamme yrittäjien, yhdistysten, kuntalaisten kanssa, jotka voivat halutessaan tarjota tilaa perhekerhon ajaksi ilman kuluja. PopUp avoimessa perhekerhossa mainostetaan kyseisen tilan tarjonnutta yhteistyötahoa esim. sosiaalisessa mediassa.

Huoltaja on vastuullinen oman lapsensa käyttäytymisestä kerhon aikana. Toiminta on vapaata yhdessäoloa, kahvittelua, keskusteluja, yhteistä tekemistä omien lasten kanssa. PopUp avoin perhekerho on maksutonta matalan kynnyksen palvelua kunnan lapsiperheille, kulkeminen on vapaata kuten muissakin kunnan perhekerhoissa.

Perhekerhon tavoitteita ovat: auttaa perheitä verkoistumaan ja tutustumaan toisiinsa, antaa tukea vanhempien kasvatustehtävään kasvattaa omaa lastaan, antaa neuvoja ja vinkkejä lapsen kasvatukseen tai vaikkapa yhteistä tekemistä varten, antaa mahdollisuus vanhemmille hengähtää kahvimukin äärellä, antaa virikkeitä ym.

Ohjaajana toimivat varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija Lehtonen.

Perhekerhosta saa lisätietoja seuraamalla netistä: Varhaiskasvatuksen perheohjaaja Saija, Hämeenkyrön kunta -päivityksiä Facebookissa, (https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenperheohjaajasaija/). Tarkemmat tiedot saa Saija Lehtoselta: puh. 040-1331 269, etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

TULOSSA:

12.10.20 PopUp avoin perhekerho Taaven leikkipuistossa. Mattilankaarre 4, 39100 Hämeenkyrö. Omat eväät mukaan. Otan mukaani kahvia, mehua ja kertakäyttömukit.

14.10.20 PopUp avoin perhekerho Matin leikkipuistossa, Kanervapolku 9, 39200 Kyröskoski. Omat makkarat ja makkaratikut mukaan. Otan mukaani polttopuiden lisäksi, kahvia, mehua, kertakäyttöastiat ja paperit.