Työ ja yrittäminen

Hämeenkyrö on rehdisti lande kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Meillä eletään turvallista ja tyytyväistä elämää vain kivenheiton päässä kolmostieltä. Raitillamme asustavat sulassa sovussa rapiat 10 000 asukasta, lähes 1000 yritystä ja lähes yhtä monta lehmää, hevosta ja muuta nelijalkaista. Kehuvat meitä mukavaksi paikaksi elää ja yrittää!

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy on kuntakonserniin kuuluva kunnan 100% omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiön tehtävänä on hämeenkyröläisen yritystoiminnan vahvistaminen sekä elinkeinorakenteen monipuolistaminen.

Autamme sekä taipaleensa alussa olevia että jo pitempään toimineita yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa sekä kehittämisessä. Toimimme myös linkkinä Hämeenkyrön toimitila- ja yritystonttiasioissa - autamme oikeita tiloja ja yrityksiä kohtaamaan toisensa. Lisäksi vastaamme matkailun kehittämisestä sekä elinkeinopuolen seudullisesta kehittämisestä.

Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat työpaja, kierrätyskeskus, starttipaja sekä etsivä nuorisotyö. Työllisyyspalveluiden tavoitteena on osallisuuden ja työelämävalmiuksien lisääminen palveluohjauksen sekä yksilö- ja työvalmennuksen keinoin. Toimintamuotoja ovat työtoiminta, avotyö, tuettu työ, kuntouttava työtoiminta sekä palkkatuettu työ.

Oikopolut

  • Hämeenkyrön palvelut
    Kaikki alueen palvelut yhden klikkauksen takana!
  • Matkailijalle
    Matkailijan tietopaketti Hämeenkyrön tapahtumista, nähtävyyksistä ja majoituspalveluista.

Markus Pikka
toimitusjohtaja
puh. 050 310 0331
etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

Tanja Lahti
asiakkuuspäällikkö
puh. 050 3646 052
etunimi.sukunimi(at)hameenkyro.fi

Hämeenkyrön
Yrityspalvelut Oy

Härkikuja 7
39100 Hämeenkyrö