Kierrätyskeskus Helmi

Helmen aukioloajat (mahdolliset poikkeusaukioloajat ilmoitetaan tarkemmin Helmen facebook-sivuilla)

Kierrätyskeskus kiinni 31.5.2020 saakka.
Ovet aukeaa 1.6.2020 kello 9:00 normaalisti.

Ma9.00 – 17.30
Ti8.00 – 15.30
Ke8.00 – 15.30
To8.00 – 15.30
Pe

8.00 – 14.00

Tervetuloa kierrättämään! Meiltä löytyy myös informaatiota kierrätyksestä ja ympäristöasioista.

Toimintaperiaate:

Ihmiset lahjoittavat pois käytöstä jäänyttä tavaraa ja vaatetta kierrätettäväksi. Kierrätyskeskuksesta saa hakea ja ostaa tuotteita vapaasti omaan käyttöön. Tällä tavalla säästämme luontoa ja tarjoamme mahdollisuuden käyttää uudelleen toisille ihmisille käyttämättömäksi jääneet hyödykkeet.

Otamme vastaan mm. vaatteita, kankaita, tauluja, keittiötarvikkeita, huonekaluja sekä koriste-esineitä. Suurempi elektroniikkatarvike, kuten liedet ja jääkaapit eivät kuulu kierrätysvalikoimaamme. Elektroniikkatarvikkeiden suhteen yleensä emme voi ottaa vastuuta niiden toimivuudesta ja turvallisuudesta.

Pyrimme pitämään tarjontamme mahdollisimman laadukkaana, joten vastaanotamme ainoastaan ehjää ja hyväkuntoista tavaraa. Siisteyden ja mukavuuden edistämiseksi meille tuotavien vaatteiden tulee olla pestyjä. Tilamme ovat hyvin rajalliset, joten suurempia huonekaluja ja -tavaramääriä tuodessanne kannattaa ensin ottaa yhteyttä puhelimitse tai poiketa paikalla.

Piha-alueella sijaitsee hyötyjätepiste, jonne voit tuoda keräyspaperia, keräyskartonkia, keräyslasia ja pienmetallia.

Tiloissamme toimii myös Hämeenkyrön työpajan myymälä, joka tarjoaa asiakkaillemme monipuolisen valikoiman laadukkaana käsityönä tehtyjä puutuotteita. Asiakkaat voivat halutessaan myös tilata räätälöityjä tuotteita omien tarpeidensa mukaan.