Yrittäjyysbuusti

Kiinnostaako yrittäjyys?

Yrittäjyysbuusti on tarkoitettu sinulle, jota yrittäjyys kiinnostaa tavalla tai toisella. Varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Palvelu antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden miettiä omaa yrittäjyyspotentiaalia sitoutumatta yritystoimintaan välittömästi. Yrittäjyysbuusti on osallistujalle ilmainen.

Kenelle palvelu on tarjolla?

Pirkanmaalaisille työnhakijoille, myös työsuhteessa oleville, opiskelijoille sekä sivutoimisesta päätoimiseksi aikoville yrittäjille.

Ilmoittaudu mukaan heti!
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.kasvubuusti.fi (klikkaa yrittäjyysbuusti). Sinuun ollaan yhteydessä TE-toimistosta 1-2 arkipäivän kuluessa ensisijaisesti puhelimitse.

Kun olet saanut ”palvelusetelin” voit valita itsellesi sopivimman palveluntuottajan. Joukossa on myös hämeenkyröläinen Valmennusmajakka, jolla on lähes 20 vuoden kokemus aloittavien yrittäjien koulutuksista. Paikallisena toimijana henkilökohtaista ohjausta on mahdollista saada omassa kunnassa. Lue lisää valmennusmajakka.fi/buusti tai soita p. 050 555 3351.

Palvelun järjestäjä ja rahoittaja

Yrittäjyysbuusti-pilotointi on osa maakunnan kasvupalvelujen valmistelua. Hanketta rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö. Palvelun piiriin pääsee noin 400 henkilöä toukokuun 2018 loppuun mennessä.

Palveluntuottajat

Anakom, Avartum Instituutti Oy, Cimson Koulutuspalvelut, Ensimetri, ID Mahlakaarto Oy, Pro Manager Oy, iSearch Group Oy, Oulu Business Networks, Omapaja Oy, Suomen Yrittäjäopisto, Tamora Oy, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Valmennuskeskus Public, Valmennusmajakka, ZestMark.

Tiedostot