Yritystarinoita

Hämeenkyröön on soluttautunut melkoinen joukko yhteen hiileen puhaltavia yrittäjiä. Millainen paikka tämä sitten on toimia yrittäjänä? Annetaan puheenvuoro heille, jotka asian parhaiten tuntevat!

"Puhdas luonto ja maalaismaisema on kuin tehty hyvinvointialan luomuyrittäjälle. Hämeenkyrö on vireä maalaispitäjä, josta löytyvät kaikki peruspalvelut niin asukkaille kuin yrittäjille. Tampereelle hurauttaa alle puolessa tunnissa ja verkkokauppa mahdollistaa liiketoiminnan ympäri maailmaa. Kunnan rustiikki kyläkoulu tarjoaa toiminnallemme ainutlaatuiset puitteet ja vilkas 3-tie tuo asiakkaita ympäri Suomea."

Olli & Tiina Ahonen, yrittäjäpariskunta

Frantsilan kehäkukka

www.frantsila.com

www.frantsilankehakukka.fi

Teemme tekstiilien puhdistus- ja suojakäsittelyjä julkisiin kiinteistöihin, kuten teatteri-, kokous- ja konferenssitiloihin. Siksi nopeat kulkuyhteydet ovat meille strateginen kilpailuetu. Hämeenkyröstä pääsee helposti eri puolille Suomea ja Turun kautta kätevästi Tukholmaan. Itse olen tyytyväinen paluumuuttaja, eikä vaimokaan ole muuton jälkeen kaipaillut takaisin kaupunkiin. Kaikki on lähellä ja lapset uskaltaa päästää yksin pihalle ilman, että tarvitsee pelätä."

Harri Kivimäki, yrittäjä

Hatex Oy

www.hatex.fi

Kuvat