Yritystontit

Yritystontteja Hämeenkyrön kartalta löytyy Tippavaaran, Kalalahden sekä Harjunreunan yritysalueilta. Tippavaaran tonttitarjonta palvelee hyvin sekä kaupallisia että tuotannollisia yrityksiä. Kalalahden tontit puolestaan on suunnattu lähinnä tuotannollisen toiminnan yrityksille.

Kalalahden yritysalueella on tällä hetkellä kaksi myymätöntä tontti, mutta Tippavaarassa on vielä runsaasti valinnanvaraa!

Tippavaaran alue

Tippavaaran yritysalue sijaitsee logistisesti loistavalla paikalla aivan kolmostien tuntumassa. Tippavaaran alueelta löytyy kaavoitettua tonttimaata yrityksille. Alueella on hyvin tilaa vaativan erikoistavarakaupan sekä tuotannollisen toimitilarakentamisen tarpeisiin. Tontit ovat lohkomattomia ja räätälöitävissä täysin kunkin yrityksen tarpeet huomioiden.

Tippavaaran alueen rakentamistehokkuus yritystonteilla on e=0,45 sekä erikoistavarakaupan osalta oheiseen karttaan merkittyjen tehokkuuslukujen mukainen. Kunnanvaltuuston vahvistamat hinnat ovat tontista riippuen 6-12 euroa/maapohjaneliömetri.

Harkitsetko yritystontin ostamista? Tutustu tontin ostajan muistilistaan!

Harjunreunan teollisuusalue

Lisätietoja:
Tanja Lahti, p. 050 3646 052 tai tanja.lahti(at)hameenkyro.fi